Tuesday, 18 February 2014

Advanced Joint Health Tablet Shaklee

Advanced Joint Health Tablet
Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi. 

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.Kebaikan Advanced Joint Health Tablet ( AJHT ) :-


1. Menyokong ketidakselesaan sendi
2. Membantu kekalkan tulang rawan
3. Memelihara tisu penyambung yang sihat
4. Melancarkan pergerakan harian
5. Menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
6. Anti radang semulajadi 
7. Dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
8. Memberi kekuatan kepada struktur sendi
9. Bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan , juga membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen)
10. SANGAT-SANGAT BERKESAN ..KESAN POSITIF SELEPAS 5 HARI PENGAMBILAN.

Kenapa Advanced Joint Health Tablet ( AJHT ) ?
Jangan biarkan sendi berada di tahap ini.. Mencegah lebih baik dari merawat. 


Pilihlah Advanced Joint Health Tablet ( AJHT ) untuk sendi yang sihatHubungilah Ibu Bapa anda untuk bertanya khabar kesihatan mereka. Hadiahkan mereka dengan Advanced Joint Health Tablet ( AJHT ) untuk kesihatan sendi yang baik, InsyaAllah dan tentu tinggi nilainya buat mereka.. 

No comments:

Post a Comment