Disclaimer


Penafian ini berkaitan blog/laman web milik ini,  yang ditulis tentang pemakanan natural atau organik dan produk Shaklee.

Saya bukan doktor mahupun pakar perubatan dan di sini  ingin memberitahu pembaca yang blog/laman web ini tidak pernah dinilai oleh Badan Pemakanan dan Dadah mana-mana negara. Entri-entri  adalah berdasarkan pengalaman dan pembacaan .

Produk yang disebut dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan untuk tujuan diagnosis, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang penyakit. Maklumat dalam blog/laman web ini tidak boleh digunakan sebagai pengganti rawatan perubatan dan konsultasi doktor atau pakar pemakanan  mahupun dianggap sebagai preskipsi. 

Maklumat dalam blog/laman web ini bertujuan untuk berkongsi maklumat umum atau sumber pembacaan / pendidikan sahaja, dan bukan sebagai nasihat perubatan. 
Maklumat yang terkandung dalam blog/laman web adalah sah untuk menyarankan penggunakan vitamin dan mineral untuk menjauhi sebarang ketidakcukupan vitamin dan mineral dalam badan manusia. 

* Sekiranya anda menghidap sebarang penyakit, sila dapatkan khidmat nasihat dari doktor dan pakar nutrisi/pemakanan anda. 

*Tiada claims, guarantee, warranty atau assurance yang dijanjikan. 

No comments:

Post a Comment